Kantong kiih

Pedaran pondok:

Kantong emih Vogt Médis sayogi dina sababaraha desain, supados unggal pangguna milih kantong anu pas pikeun indikasi anu leres. Kauntunganana atra: konektor universal, solokan saderhana sareng klep drainase, anu nyegah réfluks tina cikiih kana kandung kemih sareng sacara efektif nyegah inféksi anu naék.

Kantong kiih dianggo pikeun ngumpulkeun cikiih anu dikucurkeun ngalangkungan kateter kemih

Kantong cikiih dilengkepan konektor

Panyambung mastikeun kantétan aman kana kateter kemih

Tabung drainase anu fleksibel sareng tahan kink ngamungkinkeun panempatan anu aman tina kantong cikiih

Slot pemasangan anu diperkuat ogé ngamungkinkeun kantong kiih tiasa diamankeun sacara vertikal

Didamel tina bahan transparan pikeun ningkat pangawasan


Detil Produk

Tanda Produk

Kisaranana kaasup kantong cikiih anu steril sareng non-steril

Rupa-rupa modél klep solokan (tarik-dorong, klep palang sareng klep sekrup) mastikeun pamiceunan kantong emih anu merenah dina sababaraha kaayaan

Kantong cikiih ngagaduhan klep anu henteu balik pikeun nyegah mundur sareng résiko inféksi naek

Volume na tiasa gampang dibaca ti kalulusan dina payuneun semi-transparan kantong

Kantong emih murangkalih dianggo pikeun ngempelkeun emih ti murangkalih

Kantong emih murangkalih kalebet cincin ngalereskeun perekat anu didamel tina bahan dumasar-busa, nyayogikeun posisi anu aman sareng ngahambat kabocoran

Ukuran:

100ml (murangkalih), 200ml (Budak), 2000ml (déwasa)

Steril atanapi non-steril

Pikeun kantong emih déwasa: Tabung panjang 90cm diameter diaméterna: 6mm atanapi sakumaha sarat konsumén

Narik klep tarik, klep tipe T atanapi nganggo klep kaluar

Kalayan cecekelan plastik atanapi nganggo dasi anu sayogi

 

Bahan:

Kantong kempelan emih murangkalih didamel tina PE sareng bolu

Kantong emih dewasa didamel tina kelas médis PVC

Pamakéan:

  1. Pikeun kantong kempelan emih murangkalih: buka kantong bungkus, bawa kaluar kantong sareng cabut stiker dina bolu, pasang bolu kana organ genting murangkalih, Piceun saatos dianggo
  2. Pikeun kantong cikiih dewasa, buka kantong bungkus, bawa kaluar kantongna, sambungkeun tabung nelaton,

Piceun saatos dianggo tunggal.

Paking:

Pakét kantong pe Individu

Pikeun kantong kempelan emih murangkalih: 100 pcs / box 2500 pcs / karton 450 * 420 * 280mm

Pikeun kantong cikiih dewasa 10 pcs / kantong tengah, 250 pcs / karton

Sarat Comers '.

Jasa OEM sayogi

Sértipikat: CE ISO Disatujuan

Ati-ati:

1. Entong dianggo upami bungkus rusak

2. Anggo sakali, punten Piceun saatos dianggo

3. Entong disimpen dina panonpoé

4. Jauhkeun tina jangkauan barudak

Mangsa validitas: 5Tahun.

Steril: Disterilkeun ku gas EO / atanapi henteu steril


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami