Three Way Stopcock

Pedaran pondok:

Dipaké pikeun infus sakaligus sareng kontinyu tina dua cairan pikeun nyambung

alat 6% luer standar sareng arah aliran kontrol.

Link stopcock gaduh ruang mati minimal pikeun mastikeun administrasi ubar

360 derajat rotasi keran halus, buktina bocor dugi ka lima batang tekanan sareng tiasa tahan tekanan anu diterapkeun dina prosedur normal.

Hiji konci luer jalu kalayan rotator sareng dua port awéwé anu diulirkeun ngagampangkeun sambungan anu aman & aman.


Detil Produk

Tanda Produk

Tanda indikasi panah dina keran pikeun nunjukkeun arah aliran.

Profil low pikeun posisi stabil & aman dina sabarawak s.

6% luer taper pikeun kasaluyuan sareng produk standar naon waé.

3-Way Stop cock sareng Extension tube kedah dianggo kalayan sagala rupa alat infusion atanapi transfusi supados ngamungkinkeun napel sareng alat médis khusus atanapi umum, supados ningkatkeun gampang panggunaan ogé pikeun nyayogikeun saluran alternatip pikeun bubuka ubar pikeun pasién.

Awak lengkep transparan didamel tina médis polikarbonat biokompatibel kelas anu ngamungkinkeun visualisasi anu jelas tina aliran cairan.

Pipa tahan kink anu bermutu tinggi sareng permukaan jero anu lemes pikeun laminar, aliran anu henteu ngagalura.

Universal 6% taper on leur ngamungkinkeun koneksi sareng rupa-rupa alat médis standar.

Dianggurkeun pikeun ngatur sedeng / cairan kontras salami prosedur pencitraan anu meryogikeun sabar pikeun lebet gantry; misal CT sareng MRI Scan.

Non-pyrogenic, pikeun ngan ukur dianggo.

Ukuran:

Panyambung pikat awéwé sareng lalaki

Biru, Beureum, Bodas, Transparan

Kalayan tabung, panjang tabung salaku kabutuhan pelanggan

ngaropea aya

 

Bahan:

Stopkock tilu arah didamel tina PC anu berkualitas, PE sareng PVC

Pamakéan:

muka pouch, kaluar tilu jalan, éksternal konektor, sambungkeun set infusion

Piceun saatos dianggo tunggal.

Paking:

Pakéan palétén keras,

100 pcs / kotak 5000 pcs / karton

Sarat Comers '.

Jasa OEM sayogi

Sértipikat: CE ISO Disatujuan

Ati-ati:

1. Entong dianggo upami bungkus rusak

2. Anggo sakali, punten Piceun saatos dianggo

3. Entong disimpen dina panonpoé

4. Jauhkeun tina jangkauan barudak

Mangsa validitas: 5Tahun.

Steril: Disterilkeun ku gas EO


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami