Tube Tiung

Pedaran pondok:

digunakeun pikeun kateterisasi sakedik sareng jelas béda pikeun kronis dina tempat cicing kateter sareng kateter éksternal. Ieu dimaksad pikeun kateterisasi kandung kemih jangka pondok. Kateterisasi sakedap mangrupikeun prosés dimana kateter dilebetkeun kana kandung kemih pikeun saluran cai kemih teras langsung dipiceun. Tabung kateter paling sering ngalangkungan uretra. Emih dikucurkeun kana jamban, kantong atanapi kiih. Kateterisasi uretra nyalira nyalira rada umum, nanging, éta mangrupikeun kaputusan klinis anu dilakukeun ku dokter anjeun. Kateterisasi sakedap tiasa dilakukeun duanana dina jangka pondok sareng jangka panjang. Résiko pakait sareng kateterisasi sakedik kalebet inféksi saluran kemih (UTI), karusakan uretra, nyiptakeun jalan palsu sareng pembentukan batu kandung kemih dina sababaraha kasus. Katét samentawis nyayogikeun kabébasan tina aksésoris koléksi anu mangrupikeun kaunggulan pangageungna sareng umumna disarankeun pikeun anu ngagaduhan kandung kemih neuropatik (fungsi kandung kemih anu teu terkoordinasi sareng abnormal).

Katél Nelaton anu dianggo di rumah sakit mangrupikeun tabung lempeng - sapertos kateter anu aya hiji liang di sisi ujung sareng konektor di tungtung anu sanés kanggo saluran pamiceunan. Katél Nelaton didamel tina peunteun médis PVC. Aranjeunna umumna kaku atanapi kaku pikeun ngabantosan panempatan kana uretra. Katét nelaton jalu langkung panjang tibatan kateter bikang; nanging, kateter jalu tiasa dianggo ku pasién awéwé. Ieu kusabab urét bikangna langkung pondok tibatan urét jalu. Katétér belét dimaksudkeun pikeun sakali dianggo sareng kedah dianggo ngan ukur pikeun kateterisasi sakedik.


Detil Produk

Tanda Produk

Ukuran:

Kalayan garis sinar-X, 120CM

Konektor warna-kode pikeun idéntifikasi ukuran. Ukuran (Fr): 4,6,8,10,12,14,16,18,20,22 24

Permukaan beku sareng transparan; Panyambung warna kode

ngaropea aya!

 

Bahan:

Tabung beuteung didamel tina kelas Médis PVC atanapi DEHP GRATIS PVC, PVC sanés toksik, kelas médis

Pamakéan:

buka pouch, kaluar tabung lambung, éksternal konektor, sambungkeun sareng mesin pompa

Piceun saatos dianggo tunggal.

Paking:

Pakét PE masing-masing atanapi bungkus bungkus

100 pcs / kotak 500 pcs / karton

Sarat Comers '.

Jasa OEM sayogi

Sértipikat: CE ISO Disatujuan

Ati-ati:

1. Entong dianggo upami bungkus rusak

2. Anggo sakali, punten Piceun saatos dianggo

3. Entong disimpen dina panonpoé

4. Jauhkeun tina jangkauan barudak

Mangsa validitas: 5Tahun.

Steril: Disterilkeun ku gas EO


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami