Produk

  • Urine Bag

    Kantong kiih

    Kantong emih Vogt Médis sayogi dina sababaraha desain, supados unggal pangguna milih kantong anu pas pikeun indikasi anu leres. Kauntunganana atra: konektor universal, solokan saderhana sareng klep drainase, anu nyegah réfluks tina cikiih kana kandung kemih sareng sacara efektif nyegah inféksi anu naék.

    Kantong kiih dianggo pikeun ngumpulkeun cikiih anu dikucurkeun ngalangkungan kateter kemih

    Kantong cikiih dilengkepan konektor

    Panyambung mastikeun kantétan aman kana kateter kemih

    Tabung drainase anu fleksibel sareng tahan kink ngamungkinkeun panempatan anu aman tina kantong cikiih

    Slot pemasangan anu diperkuat ogé ngamungkinkeun kantong kiih tiasa diamankeun sacara vertikal

    Didamel tina bahan transparan pikeun ningkat pangawasan

  • Heparin Cap

    Heparin Cap

    Hépton cap (stopper suntikan), alat médis bantu, utamina dianggo salaku cara suntikan sareng port suntikan, ditampi sacara lega sareng disatujuan ku lembaga médis. Heparin cap normal pisan dina garis médis morden, éta ngagaduhan peran anu penting pisan nalika dianggo sasarengan sareng IV kanula sareng kateter véna pusat. Heparin cap ngagaduhan sababaraha kaunggulan sapertos: aman, sanitasi, tusukan awét, panyegelan anu saé, volume sakedik, panggunaan merenah, harga murah, kaunggulan pangpayunna nyaéta ngaleupaskeun nyeri / cilaka pasén nalika suntik sareng infus.

    Huaian Medicom ngahasilkeun cap heparin kanggo waktos anu lami sareng nyayogikeun jasa OEM ka seueur nagara sapertos TURKEY, PAKISTAN, POLAND, FRANSA, MALAYSIA ECT

    Dipaké babarengan sareng kanal arténa sareng vena.

    Infus Heparin-Natrium tiasa nyegah réfluks tina koagulasi getih.

    Dijieunna tina peunteun médis PVC, konektor luer Internasional, alus pisan dina kasaluyuan bio.

    Éta mangrupikeun adaptor anu pas, ngagaduhan fitur segel anu saé, anu ngabalukarkeun teu aya kabocoran.

    Lemes pisan sareng gampang ditusuk, tanpa aya sisina sareng juru

  • Combi Stopper

    Combi Stopper

    Stopper Combi (Combi-stopper nutup kerucut) Dipaké pikeun jarum suntik tiasa dianggo; Kalayan penampilan anu langsing sareng teu dihaja; Tutup kon, Luer Lock pas lalaki sareng awéwé

    Didamel tina médis PC kelas atanapi ABS, konektor luer internasional, alus teuing dina kasaluyuan bio

    Éta mangrupikeun adaptor anu pas, ngagaduhan fitur segel anu saé, anu ngabalukarkeun teu aya kabocoran

    Luer ngonci pas lalaki jeung awéwé

    Henteu aya tambihan kimia antara komponén, janten ngirangan stimulasi

    Alatna tiasa dianggo pikeun sadaya pasién anu diresepkeun terapi infusi. Henteu aya watesan hubungan gender atanapi umur. Combi-Stoppers tiasa dianggo pikeun déwasa, murangkalih sareng néonat.

  • I.V Catheter

    IV Kateter

    Canula anu intravena (IV) mangrupikeun tabung anu alit, fleksibel anu disimpen dina salah sahiji urat anjeun, biasana dina tonggong panangan anjeun atanapi dina panangan anjeun. Hiji tungtung linggih dina jero urat anjeun sareng ujung anu sanésna gaduh klep alit anu katingali siga keran.

    Aya tilu kategori anu béda-béda nalika ngeunaan ivs, sareng éta Periferal IVs, Central Venous Catheters, sareng Midline Catheters. Profesional Podomoro pikeun nyobaan ieu sareng ngatur masing-masing jinis pikeun iv pikeun perawatan sareng tujuan khusus.

    Pusat AS pikeun pedoman Kontrol Panyakit nyarankeun ka ngagantian kateter intravena periferal (PIVC) henteu langkung sering tibatan unggal 72 dugi 96 jam. Ngaganti rutin panginten tiasa ngirangan résiko phlebitis sareng inféksi aliran getih.

  • Three Way Stopcock

    Three Way Stopcock

    Dipaké pikeun infus sakaligus sareng kontinyu tina dua cairan pikeun nyambung

    alat 6% luer standar sareng arah aliran kontrol.

    Link stopcock gaduh ruang mati minimal pikeun mastikeun administrasi ubar

    360 derajat rotasi keran halus, buktina bocor dugi ka lima batang tekanan sareng tiasa tahan tekanan anu diterapkeun dina prosedur normal.

    Hiji konci luer jalu kalayan rotator sareng dua port awéwé anu diulirkeun ngagampangkeun sambungan anu aman & aman.

  • Suction Catheter

    Nyeuseup Catheter

    Nyusu Kateter ku Kaséhatan Kardinal Fitur klep panunjuk arah anu ngirangan kasempetan sputum anu diarepkeun pikeun ngaleutikan trauma. Sudut klep anu leres sacara ergonomis ngamaksimalkeun kanyamanan sareng ujung DeLee ngirangan nyeri sareng kamungkinan cilaka. Sépté Catheter cekap cekap pikeun gampang dilebetkeun sareng dipiceun, nanging cukup fleksibel pikeun ngajaga seuseup anu éfisién. Klep warnaan ngabantosan pikeun ngaidentipikasi ukuran Perancis anu béda tina Suction Catheters.

    Katéter sedot tracheal mangrupikeun alat médis anu ngabantosan ékstraksi sékrési sapertos ciduh atanapi lendir tina saluran napas luhur. Hiji tungtung kateter aman dipasang dina kanistis koleksi atanapi mesin sedot. Tungtung anu sanésna ditempatkeun langsung kana tabung trach pikeun nimba sékrési.

    Kateter sedot dianggo kanggo nguseup sputum sareng sékrési dina saluran pernapasan.

    Kateter dianggo langsung dilebetkeun kana tikoro atanapi ku tabung tracheal anu disisipkeun pikeun anesthesia

  • Feeding Tube

    Ngabahekeun pipah

    Tabung tuang mangrupikeun alat médis anu dianggo pikeun nyayogikeun nutrisi pikeun jalma anu henteu kéngingkeun nutrisi ku sungut, henteu tiasa ngelek aman, atanapi peryogi suplemén gizi. Kaayaan diseupan ku tabung tuang disebat gavage, enteral feeds atanapi tube feeds. Panempatan tiasa samentawis pikeun ngubaran kaayaan akut atanapi saumur hirup dina kasus cacad kronis. Rupa-rupa tabung tuangeun dianggo dina prakték médis. Éta biasana didamel tina poliuretan atanapi silikon. Diaméter tabung susukan diukur dina hijian Perancis (unggal unit Perancis sami ⅓ mm). Éta diklasifikasikeun ku situs sisipan sareng panggunaan anu dihaja.

    Insertion tube feeds gastrostomy mangrupikeun panempatan tabung tuang ngalangkungan kulit sareng témbok lambung. Éta langsung kana burih. Beuteung nyambungkeun kerongkongan kana peujit leutik, sareng berperan salaku waduk penting pikeun tuangeun, sateuacan dianteurkeun ka peujit alit.

  • Nelaton Tube

    Tube Nelaton

    Nelaton sareng kateter uretra digunakeun pikeun kateterisasi sakedik sareng jelas béda pikeun kronis dina katéter anu cicing sareng kateter éksternal. Ieu dimaksad pikeun kateterisasi kandung kemih jangka pondok. Kateterisasi sakedap mangrupikeun prosés dimana kateter dilebetkeun kana kandung kemih pikeun saluran cai kemih teras langsung dipiceun. Tabung kateter paling sering ngalangkungan uretra. Emih dikucurkeun kana jamban, kantong atanapi kiih. Kateterisasi uretra nyalira nyalira rada umum, nanging, éta mangrupikeun kaputusan klinis anu dilakukeun ku dokter anjeun. Kateterisasi sakedap tiasa dilakukeun duanana dina jangka pondok sareng jangka panjang. Résiko pakait sareng kateterisasi sakedik kalebet inféksi saluran kemih (UTI), karusakan uretra, nyiptakeun jalan palsu sareng pembentukan batu kandung kemih dina sababaraha kasus. Katét samentawis nyayogikeun kabébasan tina aksésoris koléksi anu mangrupikeun kaunggulan pangageungna sareng umumna disarankeun pikeun anu ngagaduhan kandung kemih neuropatik (fungsi kandung kemih anu teu terkoordinasi sareng abnormal).

    Katél Nelaton anu dianggo di rumah sakit mangrupikeun tabung lempeng - sapertos kateter anu aya hiji liang di sisi ujung sareng konektor di tungtung anu sanés kanggo saluran pamiceunan. Katél Nelaton didamel tina peunteun médis PVC. Aranjeunna umumna kaku atanapi kaku pikeun ngabantosan panempatan kana uretra. Katét nelaton jalu langkung panjang tibatan kateter bikang; nanging, kateter jalu tiasa dianggo ku pasién awéwé. Ieu kusabab urét bikangna langkung pondok tibatan urét jalu. Katétér belét dimaksudkeun pikeun sakali dianggo sareng kedah dianggo ngan ukur pikeun kateterisasi sakedik.

  • Stomach Tube

    Tube Tiung

    digunakeun pikeun kateterisasi sakedik sareng jelas béda pikeun kronis dina tempat cicing kateter sareng kateter éksternal. Ieu dimaksad pikeun kateterisasi kandung kemih jangka pondok. Kateterisasi sakedap mangrupikeun prosés dimana kateter dilebetkeun kana kandung kemih pikeun saluran cai kemih teras langsung dipiceun. Tabung kateter paling sering ngalangkungan uretra. Emih dikucurkeun kana jamban, kantong atanapi kiih. Kateterisasi uretra nyalira nyalira rada umum, nanging, éta mangrupikeun kaputusan klinis anu dilakukeun ku dokter anjeun. Kateterisasi sakedap tiasa dilakukeun duanana dina jangka pondok sareng jangka panjang. Résiko pakait sareng kateterisasi sakedik kalebet inféksi saluran kemih (UTI), karusakan uretra, nyiptakeun jalan palsu sareng pembentukan batu kandung kemih dina sababaraha kasus. Katét samentawis nyayogikeun kabébasan tina aksésoris koléksi anu mangrupikeun kaunggulan pangageungna sareng umumna disarankeun pikeun anu ngagaduhan kandung kemih neuropatik (fungsi kandung kemih anu teu terkoordinasi sareng abnormal).

    Katél Nelaton anu dianggo di rumah sakit mangrupikeun tabung lempeng - sapertos kateter anu aya hiji liang di sisi ujung sareng konektor di tungtung anu sanés kanggo saluran pamiceunan. Katél Nelaton didamel tina peunteun médis PVC. Aranjeunna umumna kaku atanapi kaku pikeun ngabantosan panempatan kana uretra. Katét nelaton jalu langkung panjang tibatan kateter bikang; nanging, kateter jalu tiasa dianggo ku pasién awéwé. Ieu kusabab urét bikangna langkung pondok tibatan urét jalu. Katétér belét dimaksudkeun pikeun sakali dianggo sareng kedah dianggo ngan ukur pikeun kateterisasi sakedik.

  • Extension Tube

    Tube penyuluh

    Tabung penyuluhan médis cocog pikeun ngahubungkeun sareng alat-alat infusion anu sanés, numutkeun kabutuhan anu saleresna tina panjang anu béda, éta tiasa seueur dianggo dina monitoring tekanan sareng pangubaran infus.

    Tabung penyuluhan médis steril sareng didamel tina PVC. Éta diwangun ku tabung anu fleksibel sareng tahan kink anu sayogi dina panjang anu béda, konektor luer jalu atanapi awéwé ogé koné konéng luer pikeun ngajamin sambungan anu aman tina sumber infus sareng pasién. Éta tiasa tahan tekanan dugi ka 4 bar sahingga ditunjuk pikeun dianggo kanggo infussi gravitasi hungkul. Ogé sayogi salaku tabung penyuluhan médis kalayan résistansi tekanan dugi ka 54 bar sareng ditunjuk pikeun dianggo ngahiji sareng pompa infusi.

    Konektor konci léger lalaki di hiji tungtung sareng konektor konci awéwé pikeun tungtung anu sanés

  • Rectal Tube

    Tube Rectal

    Tabung rektor balon (kateter rektum). Pendekatan tradisional, sareng di lingkungan téknologi ayeuna anu paling henteu aman, nyaéta panggunaan pipa rektum tabung Rectal tiasa sacara aman sareng épéktip digunakeun pikeun nyegah panyawat di penderita gering kritis anu diare. Pamakéan tabung rektor salaku juncts iklan pikeun penyembuhan sareng nyegah panyakit tekanan dina penderita gering kritik pantes dipelajari salajengna. Méter. Kateter anu cicing dina ieu (20 dugi ka 30 Perancis) disambungkeun kana kantong solokan sisi ranjang,

    Tabung PVC lemes sareng kink tahan, permukaan luar lemes, kirang nyeri; Dua panon gurat sareng sisina lemes

    Tabung rektor sareng kateter dilebetkeun kana réktum pikeun nyalurkeun tinja leupas kana kantong kumpulan. Balon caket ujung kateter (dina jero awak) tiasa diembung sakali kateter dina posisi kanggo nyegah kabocoran tinja di sakitar katheter sareng nyegah tabung kaluar nalika gerakan usus.

    Sacara tradisional, tabung rektor disimpen kalayan bantosan sigmoidoscope kaku pikeun ngahontal dekompresi tina volvulus sigmoid sareng ngirangan kekambuhan jangka pondok. Sigmoidoscopy fléksibel tiasa janten téhnik anu langkung aman pikeun ngahontal dekompresi, sareng ogé ngamungkinkeun visualisasi langsung tina mukosa ngaluarkeun ischaemia.

  • Yankauer Set

    Yankauer Set

    Yankauer set digunakeun pikeun nyeuseup sékrési orofaring pikeun nyegah aspirasi. Yankauer ogé tiasa dianggo pikeun mersihan situs operasional nalika prosedur operasi sareng volume na anu disedot diitung salaku leungitna getih nalika operasi.

    Ujung sedot Yankauer (diucapkeun yang´kow-er) mangrupikeun alat panyeupan lisan anu dianggo dina prosedur médis. Éta ilaharna tip nyeuseup palastik anu tegep ku bukaan ageung dikurilingan ku sirah anu bulbous sareng didesain pikeun ngisinkeun épéktip tanpa ngarusak jaringan di sakurilingna.

    Alat ieu digunakeun pikeun nyeuseup sékrési orofaring pikeun nyegah aspirasi. Yankauer ogé tiasa dianggo pikeun mersihan situs operasional nalika prosedur operasi sareng volume na anu disedot diitung salaku leungitna getih nalika operasi.

    Dimekarkeun sakitar taun 1907 ku palaeontologist Amérika Sidney Yankauer (1872–1932), alat sedot Yankauer parantos janten alat sedot médis paling umum di dunya.

12 Teras> >> Halaman 1/2