Warta Industri

  • German Medical Exhibition

    Pameran Médis Jérman

    Dina Nov 15th 2019, Huaian Medicom Médis Téhnologi Co., Ltd ilubiung dina Paméran Médis Jérman. Dina paméran, Huaian Medicom Médis Téhnologi Co, Ltd pamer seueur produk kualitas luhur, sapertos Kantong Urin, Heparin Cap sareng IV Cannula. Sadaya produser ieu ...
    Maca deui