Warung Bagéan Kantong Anyar

Tanggal 25 April 2020, Huaian Medicom Médis Téhnologi Co., Ltd nanem modal toko gawé kantong cikiih anu énggal. Huaian Medicom Médis Téhnologi Co, Ltd didirikeun taun 2008. Dua belas taun ka pengker, Huaian Medicom Médis Téhnologi Co, Ltd komitmen pikeun janten perusahaan internasional, sareng ayeuna urang leres-leres ngagaduhan lokakarya modérnisasi, internasional.
Dina bengkel anyar, kami ogé ngagaleuh mesin énggal sareng nempatkeun kana produksi. Kami gaduh garis perakitan anu langkung masuk akal. Pagawe anu bénten-bénten ngagaduhan divisi kuli anu béda-béda, sareng babagian kuli anu bénten-bénten ngagaduhan bengkel produksi anu benten, anu seueur ngahémat waktos sareng ningkatkeun éfisiénsi produksi. Lokakarya produksi énggal ngagaduhan rohangan anu langkung ageung tibatan bengkel anu lami, produksi kantong cikiih langkung merenah di dieu, sareng padamelna ngagaduhan waktos damel anu langkung masuk akal. Éta tiasa disebatkeun yén dina bengkel anu anyar, dina hiji sisi, langkung efisien sareng nyaman produksi.
Saatos toko damel kantong cikiih anyar didirikeun, nilai kaluaran ogé ngahontal jangkungna énggal. Dibandingkeun sareng produksi 100000 kantong cikiih per bulan di 2010, ayeuna tiasa ngahasilkeun 1000000 kantong cikiih per bulan, paningkatan 10 kali. Éta ogé tiasa diverifikasi ku mitra bisnis urang Reed. Reed nyarios yén: "bener-bener kaget kuring, kantong cikiih anu anjeun kirimkeun ka kuring langkung gancang tibatan sateuacanna, sareng kualitas tetep dina tingkat anu luhur pisan".
Ogé salah sahiji anggota ngabentuk bengkel kami Li Hua nyarios yén: "Toko damel Urin anu anyar leres-leres masihan kuring lingkungan damel anu langkung saé, kuring bangga janten salah sahiji bagian tina Téhnologi Médis Huaian Medicom.
Kualitas tujuan perusahaan urang heula, pelanggan heula, jasa heula. Pamasaran kinerja biaya anu pangsaéna nyaéta tujuan urang.


Waktos Post: Apr-25-2020