Pameran Médis Jérman

Tanggal 15 Novth 2019, Huaian Medicom Medical Technology Co., Ltd ilubiung dina Pameran Médis Jérman. Dina paméran, Huaian Medicom Médis Téhnologi Co, Ltd pamer seueur produk kualitas luhur, sapertos Kantong Urin, Heparin Cap sareng IV Cannula. Sadaya produk ieu kasohor pisan dina Pameran ieu. Alesan naha produk populér sabab pangusaha berpengalaman sok bakal mésér produk kualitas luhur kalayan harga kalapa, janten gampang ngartos naha Huaian Medicom Médis Téhnologi Co, Ltd meunang kuantitas urutan anu cukup ti Turki, Inggris, Romania, Pakistan, Spanyol , Polandia, Afrika Kidul, Kénya, Argentina, Kolombia.

Manajer umum Chan sareng manajer produk Zhong cicing saminggu di Jérman, aranjeunna ogé pendak sareng sababaraha mitra bisnis anu saé ti sakumna dunya. Ku ngobrol sareng pasangan ieu, Huaian Medicom Medical Technology Co., Ltd kéngingkeun sababaraha évaluasi positip. Sadaya mitra éta ogé tetep ngontak perusahaan kami. Manajer umum Chan nyarios: "Pendak sareng sababaraha babaturan anyar sareng pamer kakuatan perusahaan mangrupikeun titik utama urang ngiringan Paméran Médis Jérman, sareng kami parantos hasil"

Manajer produk Zhong ogé ngabahas sababaraha pangaruh positip ngeunaan paméran ieu. Mimiti, anjeunna ngagaduhan kapercayaan ku paméran ieu. Kanyataan anjeunna terang mangrupikeun produk anu kami damel sareng diical ditampi ku pasar, anu mangrupikeun warta anu saé pikeun sadaya anggota dina Huaian Medciom Medical Technology Co., Ltd. Kadua, Huaian Medicom Médis Téhnologi bakal ngagaduhan pangaruh langkung di panjuru dunya, anu salah sahiji léngkah penting pikeun perusahaan.

Ku paméran ieu, Huaian Medicom Medical Technology Co., Ltd hartosna nuju ka dunya, sareng nyobian janten domba pikeun kasihatan manusa, sareng kami moal pernah nyerah tujuan ieu. Huaian Medicom Médis Téhnologi Co., Ltd parantos di jalan.


Waktos Post: Nov-15-2019