Mesin Produksi Otomatis Anyar pikeun Heparin Cap

Sakumaha urang sadayana terang, Élmu sareng téknologi bakal janten kakuatan produktif utami dina abad 21. Huaian Medicom Medical Technology Co., Ltd sok nuturkeun kamajuan jaman. Tanggal 17 Juli 2018, Huaian Medicom Médis Téhnologi Co., Ltd mésér mesin produksi Otomatis anyar pikeun cap heparin. Éta mangrupikeun warta anu saé pikeun unggal anggota dina Huaian Medicom Medical Technology Co., Ltd. Aya tilu pangaruh anu positip nyaéta épisiénsi, kualitas sareng ngirangan biaya tenaga kerja.
Mimiti, mesin produksi Otomatis anyar pikeun heparin gaduh efisiensi langkung luhur tibatan manual. Cap Heparin mangrupikeun produk anu paling populér di perusahaan kami, janten biasa nyanghareupan hiji patarosan anu paménta ngaleuwihan pasokan. Tapi ayeuna Sadaya masalah parantos dibéréskeun, mesin produksi Otomatis énggal pikeun efisiensi waktos heparin 20 dibandingkeun sateuacanna, anu ngahémat sajumlah waktos pikeun kuli urang. Kusabab ngan ukur peryogi hiji jalma pikeun ngagunakeun mesin ieu, janten kuli anu sanés tiasa langkung merhatoskeun hal-hal sanés.
Kadua, mesin produksi otomatis anyar pikeun cap heparin ogé nyayogikeun produk anu langkung saé. Hiji pangaruh kauntungan tina mesin nyaéta mesin henteu terang naon anu capé sareng mesin henteu pernah ngalakukeun kasalahan kecuali peupeus. Baheula, perusahaan urang kedah nyéépkeun artos kanggo istirahat sababaraha bahan baku, tapi ayeuna tanaga gawé ngan ukur kedah nempatkeun bahan baku kana mesin, hurungkeun handapeun, maka tutup heparin kualitas luhur siap dianggo.
Panungtung tapi teu saeutik, mesin produksi otomatis anyar ngirangan biaya padamel. Éta kanyataan urang kedah terang yén mesin ngagentos manusa. Éta panginten henteu mangrupikeun berita anu saé pikeun sadayana, tapi leres-leres ngabantosan perusahaan pikeun ngatur sumberdaya kalayan wajar, anu hartosna perusahaan tiasa ngagunakeun langkung seueur artos pikeun ningkatkeun kualitas produk, sareng perusahaan tiasa nganggo langkung seueur artos pikeun diajar téknologi anyar. Jenis ieu kejam, tapi éta mangrupikeun kamekaran jaman.


Waktos Post: Jul-17-2018