Warta

  • The Brand New Urine Bag Work Shop

    Warung Bagéan Kantong Anyar

    Tanggal 25 April 2020, Huaian Medicom Médis Téhnologi Co., Ltd nanem modal toko gawé kantong cikiih anu énggal. Huaian Medicom Médis Téhnologi Co, Ltd didirikeun taun 2008. Dua belas taun ka pengker, Huaian Medicom Médis Téhnologi Co, Ltd komitmen pikeun janten perusahaan internasional, sareng ayeuna urang leres-leres ngagaduhan ...
    Maca deui
  • German Medical Exhibition

    Pameran Médis Jérman

    Dina Nov 15th 2019, Huaian Medicom Médis Téhnologi Co., Ltd ilubiung dina Paméran Médis Jérman. Dina paméran, Huaian Medicom Médis Téhnologi Co, Ltd pamer seueur produk kualitas luhur, sapertos Kantong Urin, Heparin Cap sareng IV Cannula. Sadaya produser ieu ...
    Maca deui
  • Brand New Automatic Production Machine for Heparin Cap

    Mesin Produksi Otomatis Anyar pikeun Heparin Cap

    Sakumaha urang sadayana terang, Élmu sareng téknologi bakal janten kakuatan produktif utami dina abad 21. Huaian Medicom Medical Technology Co., Ltd sok nuturkeun kamajuan jaman. Tanggal 17 Juli 2018, Huaian Medicom Médis Téhnologi Co., Ltd mésér mesin produksi Otomatis anyar pikeun heparin ca ...
    Maca deui