IV Kateter

Pedaran pondok:

Canula anu intravena (IV) mangrupikeun tabung anu alit, fleksibel anu disimpen dina salah sahiji urat anjeun, biasana dina tonggong panangan anjeun atanapi dina panangan anjeun. Hiji tungtung linggih dina jero urat anjeun sareng ujung anu sanésna gaduh klep alit anu katingali siga keran.

Aya tilu kategori anu béda-béda nalika ngeunaan ivs, sareng éta Periferal IVs, Central Venous Catheters, sareng Midline Catheters. Profesional Podomoro pikeun nyobaan ieu sareng ngatur masing-masing jinis pikeun iv pikeun perawatan sareng tujuan khusus.

Pusat AS pikeun pedoman Kontrol Panyakit nyarankeun ka ngagantian kateter intravena periferal (PIVC) henteu langkung sering tibatan unggal 72 dugi 96 jam. Ngaganti rutin panginten tiasa ngirangan résiko phlebitis sareng inféksi aliran getih.


Detil Produk

Tanda Produk

Ukuran:

14G 16G 18G 20G 22G 24G 26G

Kalayan port injeksi / tipe kukupu / Pena sapertos

tab

Bahan:

 

Jarum didamel tina baja médis kualitas luhur 304st stainless steel

Hub sareng sampul na didamel tina médis kelas PC sareng PE

Tabung na didamel tina Teflon kalayan tilu garis kontras sinar-x anu ditancebkeun

 

Pamakéan:

Sanitasi panangan anjeun nganggo pembersih alkohol.

Posisi panangan supados nyaman kanggo pasién sareng ngaidéntifkeun pembuluh darah

Larapkeun turnamén sareng parios deui uratna

Paké sarung tangan anjeun, bersihkeun kulit pasién ku usap alkohol teras garingkeun.

Cabut kanula tina bungkusan na teras kaluarkeun jarum tutupna mastikeun teu némpél jarum.

Regangan kulit sacara distal sareng béjaan ka pasién yén aranjeunna kedah ngarep-ngarep corétan seukeut.

Lebetkeun jarum, bevel ka luhur sakitar 30 derajat. Majukeun jarum dugi ka flashback getih katingali dina hub di tukangeun cannula

Sakali flashback getih katingali, kamajuan sadayana cannula langkung 2mm, teras bebereskeun jarum, maju sésana tina kanula kana urat.

Lepaskeun turnamén, oléskeun tekanan kana urat dina ujung kanula sareng cabut jarum sapinuhna. Cabut cap tina jarum teras lebetkeun ieu dina tungtung kanula.

Ati-ati buang jarum kana tempat sampah.

Larapkeun ganti baju kana kanula pikeun ngalereskeunana dina tempatna sareng pastikeun stiker tanggal parantos réngsé sareng diterapkeun.

Pariksa yén tanggal panggunaan dina uyah teu acan lulus. Upami tanggal na ok, eusian jarum suntik sareng uyah sareng siram kana kanula pikeun mariksa patén.

Upami aya résistansi, atanapi upami nyababkeun nyeri, atanapi anjeun perhatoskeun pembengkakan jaringan anu dilokalisasi: langsung lirén siram, angkat kanula sareng mimitian deui.

Piceun saatos dianggo tunggal.

Paking:

Pakét leuleuy individual

50 pcs / kotak 1000 pcs / karton

Sarat Comers '.

Jasa OEM sayogi

Sértipikat: CE ISO Disatujuan

Ati-ati:

1. Entong dianggo upami bungkus rusak

2. Anggo sakali, punten Piceun saatos dianggo

3. Entong disimpen dina panonpoé

4. Jauhkeun tina jangkauan barudak

5. Entong suntikan deui nalika mimiti gagal

Mangsa validitas: 5Tahun.

Steril: Stéril ku gas EO


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami