Heparin Cap

Pedaran pondok:

Hépton cap (stopper suntikan), alat médis bantu, utamina dianggo salaku cara suntikan sareng port suntikan, ditampi sacara lega sareng disatujuan ku lembaga médis. Heparin cap normal pisan dina garis médis morden, éta ngagaduhan peran anu penting pisan nalika dianggo sasarengan sareng IV kanula sareng kateter véna pusat. Heparin cap ngagaduhan sababaraha kaunggulan sapertos: aman, sanitasi, tusukan awét, panyegelan anu saé, volume sakedik, panggunaan merenah, harga murah, kaunggulan pangpayunna nyaéta ngaleupaskeun nyeri / cilaka pasén nalika suntik sareng infus.

Huaian Medicom ngahasilkeun cap heparin kanggo waktos anu lami sareng nyayogikeun jasa OEM ka seueur nagara sapertos TURKEY, PAKISTAN, POLAND, FRANSA, MALAYSIA ECT

Dipaké babarengan sareng kanal arténa sareng vena.

Infus Heparin-Natrium tiasa nyegah réfluks tina koagulasi getih.

Dijieunna tina peunteun médis PVC, konektor luer Internasional, alus pisan dina kasaluyuan bio.

Éta mangrupikeun adaptor anu pas, ngagaduhan fitur segel anu saé, anu ngabalukarkeun teu aya kabocoran.

Lemes pisan sareng gampang ditusuk, tanpa aya sisina sareng juru


Detil Produk

Tanda Produk

tutup heparin (ogé katelah stoppers suntikan) nyaéta alat anu dianggo sareng IV Cannula anu henteu digentos pikeun nyingkahan inféksi. … Nalika nganggo tutup heparin, ubar tiasa disuntik ku jarum suntik sareng jarum ngalangkungan kateter ka pasién tanpa dicabut.

Ukuran:

Panyambung pikat awéwé sareng lalaki

Biru, Beureum, Bodas, Transparan

ngaropea aya

 

Bahan:

Heparin cap (suntik stopper) didamel tina PC kualitas luhur sareng karét Sintétik

Pamakéan:

buka kantong, candak tutup heparin, éksternal konektor, sambungkeun konektor mamingan jalu, heparin suntikan upami diperyogikeun; Piceun saatos dianggo tunggal.

Paking:

Pakéan palétén keras,

100 pcs / box 5000pcs / karton 450 * 420 * 280mm

Sarat Comers '.

Jasa OEM sayogi

Sértipikat: CE ISO Disatujuan

Ati-ati:

1. Entong dianggo upami bungkus rusak

2. Anggo sakali, punten Piceun saatos dianggo

3. Entong disimpen dina panonpoé

4. Jauhkeun tina jangkauan barudak

Mangsa validitas: 5Tahun.

Steril: Disterilkeun ku gas EO


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami