Ngabahekeun pipah

Pedaran pondok:

Tabung tuang mangrupikeun alat médis anu dianggo pikeun nyayogikeun nutrisi pikeun jalma anu henteu kéngingkeun nutrisi ku sungut, henteu tiasa ngelek aman, atanapi peryogi suplemén gizi. Kaayaan diseupan ku tabung tuang disebat gavage, enteral feeds atanapi tube feeds. Panempatan tiasa samentawis pikeun ngubaran kaayaan akut atanapi saumur hirup dina kasus cacad kronis. Rupa-rupa tabung tuangeun dianggo dina prakték médis. Éta biasana didamel tina poliuretan atanapi silikon. Diaméter tabung susukan diukur dina hijian Perancis (unggal unit Perancis sami ⅓ mm). Éta diklasifikasikeun ku situs sisipan sareng panggunaan anu dihaja.

Insertion tube feeds gastrostomy mangrupikeun panempatan tabung tuang ngalangkungan kulit sareng témbok lambung. Éta langsung kana burih. Beuteung nyambungkeun kerongkongan kana peujit leutik, sareng berperan salaku waduk penting pikeun tuangeun, sateuacan dianteurkeun ka peujit alit.


Detil Produk

Tanda Produk

Ukuran:

Panjang Standar: 40cm (FR4-FR8); 120cm (FR10-FR22)

Ukuran (Fr): 4,6,8,10,12,14,16,18,20,22

Permukaan beku sareng transparan; Panyambung warna kode

Dua panon gurat

ngaropea aya!

 

Bahan:

Catheter nyeuseup didamel tina kelas Médis PVC atanapi DEHP GRATIS PVC, PVC sanés toksik, kelas médis

Pamakéan:

buka kantong, candak tabung tuangeun, konektor éksternal, sambungkeun sareng set kantong dahar Enteral

Piceun saatos dianggo tunggal.

1. Pikeun ngan ukur dianggo, Dilarang nganggo deui

2. disterilkeun ku étiléida oksida ulah dianggo upami bungkusna rusak atanapi kabuka

3. Toko dina kaayaan rindang, tiis, garing, berventilasi sareng bersih

Paking:

Pakét PE masing-masing atanapi bungkus bungkus

100 pcs / kotak 500 pcs / karton

Sarat Comers '.

Jasa OEM sayogi

Sértipikat: CE ISO Disatujuan

Ati-ati:

1. Entong dianggo upami bungkus rusak

2. Anggo sakali, punten Piceun saatos dianggo

3. Entong disimpen dina panonpoé

4. Jauhkeun tina jangkauan barudak

Mangsa validitas: 5Tahun.

Steril: Disterilkeun ku gas EO


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami