Tube penyuluh

Pedaran pondok:

Tabung penyuluhan médis cocog pikeun ngahubungkeun sareng alat-alat infusion anu sanés, numutkeun kabutuhan anu saleresna tina panjang anu béda, éta tiasa seueur dianggo dina monitoring tekanan sareng pangubaran infus.

Tabung penyuluhan médis steril sareng didamel tina PVC. Éta diwangun ku tabung anu fleksibel sareng tahan kink anu sayogi dina panjang anu béda, konektor luer jalu atanapi awéwé ogé koné konéng luer pikeun ngajamin sambungan anu aman tina sumber infus sareng pasién. Éta tiasa tahan tekanan dugi ka 4 bar sahingga ditunjuk pikeun dianggo kanggo infussi gravitasi hungkul. Ogé sayogi salaku tabung penyuluhan médis kalayan résistansi tekanan dugi ka 54 bar sareng ditunjuk pikeun dianggo ngahiji sareng pompa infusi.

Konektor konci léger lalaki di hiji tungtung sareng konektor konci awéwé pikeun tungtung anu sanés


Detil Produk

Tanda Produk

Ukuran:

Panjang tabung: 10cm; 15cm; 20cm; 25cm; 50cm; 100cm

Kalayan konektor mamingan lalaki sareng awéwé, Puter adaptor konci luer sayogi, anu ngirangan résiko corak tabung nalika sambungan

Tekanan rendah atanapi tekanan tinggi pikeun pilihan

Permukaan beku sareng transparan

Sayogi nganggo atanapi henteu nganggo jepitan

Stéril / Dipaké / Individu dipak

ngaropea aya!

 

Bahan:

Tabung penyuluhan médis didamel tina kelas Médis PVC atanapi DEHP GRATIS PVC, non-toksik PVC, kelas médis, Didamel tina médis kelas PVC atanapi DEHP gratis

Pamakéan:

muka pouch, nyandak tabung penyuluhan médis, éksternal konektor, sambungkeun sareng alat infusion, situs Y-injection, tabung latex, stopcock tilu arah sareng regulator aliran kanggo pilihan

Piceun saatos dianggo tunggal.

Paking:

Pakét PE masing-masing atanapi bungkus bungkus

100 pcs per kotak 500 pcs per karton

Sarat Comers '.

Jasa OEM sayogi

Sértipikat: CE ISO Disatujuan

Ati-ati:

1. Entong dianggo upami bungkus rusak

2. Anggo sakali, punten Piceun saatos dianggo

3. Entong disimpen dina panonpoé

4. Jauhkeun tina jangkauan barudak

Mangsa validitas: 5Tahun.

Steril: Disterilkeun ku gas EO


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami