Combi Stopper

Pedaran pondok:

Stopper Combi (Combi-stopper nutup kerucut) Dipaké pikeun jarum suntik tiasa dianggo; Kalayan penampilan anu langsing sareng teu dihaja; Tutup kon, Luer Lock pas lalaki sareng awéwé

Didamel tina médis PC kelas atanapi ABS, konektor luer internasional, alus teuing dina kasaluyuan bio

Éta mangrupikeun adaptor anu pas, ngagaduhan fitur segel anu saé, anu ngabalukarkeun teu aya kabocoran

Luer ngonci pas lalaki jeung awéwé

Henteu aya tambihan kimia antara komponén, janten ngirangan stimulasi

Alatna tiasa dianggo pikeun sadaya pasién anu diresepkeun terapi infusi. Henteu aya watesan hubungan gender atanapi umur. Combi-Stoppers tiasa dianggo pikeun déwasa, murangkalih sareng néonat.


Detil Produk

Tanda Produk

Aksés gampang pikeun sambungan Luer-Slip sareng Luer-Lock

Panutupan steril pikeun sagala jinis aksés IV kabuka dina IV-Sét sareng jarum suntik anu tos dieusian.

Combi-stoppers ieu ti Teqler mangrupakeun kerucut nutup tujuan ganda. Éta tiasa dianggo pikeun nyégél duanana, sambungan awéwé sareng lalaki Luer. Stopper palastik Luer-Lock sacara individual steril dibungkus sareng cocog pikeun ngeusian kit telepon sareng kantong darurat. Aman, sanitasi, tusukan awét, panyegelan anu saé, volume sakedik, panggunaan anu merenah, harga murah, kaunggulan pangpayunna nyaéta ngaleupaskeun panyawat / cilaka pasén nalika suntikan sareng infus .Nutupan Kerucut Jalu sareng Awéwé Luer Lock PasCombi Stopper

Ukuran:

Piston karét pikeun ukuran jarum suntik: 0,5ml. 1ml, 2ml, 5ml, 10ml, 20ml, 30ml, jst

Panyambung pikat awéwé sareng lalaki

Biru, Beureum, Bodas, Transparan

ngaropea aya

 

Bahan:

Stopper Combi didamel tina bahan ABS atanapi PC

Pamakéan:

buka kantong, candak stopper stopi, éksternal konektor, sambungkeun jarum suntik

Piceun saatos dianggo tunggal.

Paking:

Pakéan palétén keras,

100 pcs / box 5000pcs / karton 450 * 420 * 280mm

Sarat Comers '.

Jasa OEM sayogi

Sértipikat: CE ISO Disatujuan

Ati-ati:

1. Entong dianggo upami bungkus rusak

2. Anggo sakali, punten Piceun saatos dianggo

3. Entong disimpen dina panonpoé

4. Jauhkeun tina jangkauan barudak

Mangsa validitas: 5Tahun.

Steril: Disterilkeun ku gas EO


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami