Tentang Kami

Med Héjo

HUAIAN Médis Téknologi Médis CO., LTD didirikeun taun 2008. Kami parantos ngiringan produksi sareng penjualan produk médis anu tiasa dianggo salami 12 taun, urang gaduh desain panalungtikan sareng pamekaran mandiri, standar produksi sareng tim penjualan, Perusahaan utamina khusus dina ngahasilkeun kateter Iv, kantong kiih, stopper combi, stopcock tilu arah, tutup Heparin, agul bedah, Lancet Getih, Clamp cord, jarum jahitan bedah kalayan benang, Konektor gratis Jarum, tabung sedot, tabung lambung, tabung tuang, tabung nelaton asup, Salaku pabrik sareng éksportir, kami yakin kana kualitas sareng harga kami sareng hoyong nyayogikeun anjeun jasa pangsaéna.

Saatos langkung ti 10 taun pamekaran kontinyu sareng inovasi, HUAIAN Médis Téknologi CO., LTD parantos janten pabrik Cina anu terkenal sareng terkenal di dunya peralatan médis kami produk kami ka penjuru dunya pikeun Turki, Pakistan, Spanyol, Polandia, Afrika Kidul, Kénya, Argéntina, Kolombia, Malaysia, Jérman, Nigeria, Romania. Perusahaan urang gaduh CE0123 sareng ISO13485 Dikaluarkeun ku asistén TUV.

Dina sababaraha dasawarsa ka tukang, HUAIAN MEDICOM MEDICAL TECHNOLOGY CO., LTD aktip ngaréspon paménta pasar produksi calakan. Integrasi sumberdaya industri, digabungkeun sareng téknologi inpormasi, ngawangun solusi manajemén bengkel calakan. Dina ngawujudkeun produksi calakan dina waktos anu sami, ogé nyayogikeun anjeun genah kamampuan nyukcruk data produksi sacara real-time, parobihan real-time, monitoring real-time, laun pikeun ngirangan campur tangan manusa dina waktos anu sami, ningkatkeun kualitas produk sareng waktos pangiriman, sareng langkung nyayogikeun manajemén.

Kualitas tujuan perusahaan urang heula, palanggan heula, palayanan heula, Pamasaran performa pangsaéna mangrupikeun tujuan urang. Hayu urang usaha langkung seueur pikeun kasehatan manusa.

Kualitas dijamin ti bahan baku dugi ka produk réngsé

1. Nguji matéri unggal order sareng nyimpen rékor pikeun dipariksa.

2. Bagian sadayana disimpen dina stok rapih, penjaga saham nyatet sadaya tatanén sareng sisipan. Punten ningali gambar anu napel.

3. Candak catetan unggal prosés sareng nami padamel, tiasa mendakan jalma anu tanggel waler pikeun langkah.

4. tés médis sateuacan pangiriman pikeun unggal produk. Laporan, gambar sareng pidéo bakal ditawarkeun ka palanggan.

6. Tim téknis anu propésional sareng dididik tinggi.

IMG_0161
IMG_01521
IMG_0157

Sertipikat

6b5c49db
4
3
21