TENTANG KAMI

HUAIAN Médis Téhnologi Médis CO., LTD didirikeun taun 2008. Kami parantos ngiringan produksi sareng penjualan produk médis anu tiasa dianggo salami 10 taun, urang gaduh desain mandiri sareng desain pangwangunan, standar produksi sareng tim penjualan, Perusahaan utamina khusus dina ngahasilkeun kateter Iv, kantong kiih, stopper combi, stopcock tilu arah, tutup Heparin, agul bedah, Lancet Getih, Clamp cord, jarum jahitan bedah kalayan benang, Konektor gratis Jarum, tabung sedot, tabung lambung, tabung tuang, tabung nelaton sareng sajabina asup Perusahaan urang gaduh CE0123 sareng ISO13485 Dikaluarkeun ku asistén TUV. Sareng urang

jual produk kami ka sakumna dunya pikeun Turki, Pakistan, Spanyol, Polandia, Afrika Kidul, Kénya, Argentina, Kolombia, Malaysia, Jérman, Nigeria, Rumania Perusahaan kami ngagaduhan kualitas anu ka lima, pelanggan lima puluh, jasa limaan, Anu pangsaéna kinerja kinerja nyaéta tujuan urang. Hayu urang ngadamel langkung épéktip pikeun kasehatan manusa.

  • about-us

BERITA

news_img
  • Warung Bagéan Kantong Anyar

    Tanggal 25 April 2020, Huaian Medicom Médis Téhnologi Co., Ltd nanem modal toko gawé kantong cikiih anu énggal. Huaian Medicom Médis Téhnologi Co., Ltd didirikeun taun 2008. Dua belas taun ka pengker, Huaian Medicom Médis T ...
  • Pameran Médis Jérman

    Dina Nov 15th 2019, Huaian Medicom Médis Téhnologi Co., Ltd ilubiung dina Paméran Médis Jérman. Dina paméran, Huaian Medicom Médis Téhnologi Co., Ltd pamer seueur produk kualitas luhur, sapertos ...
  • Mesin Produksi Otomatis Anyar Anyar ...

    Sakumaha urang sadayana terang, Élmu sareng téknologi bakal janten kakuatan produktif utami dina abad 21. Huaian Medicom Medical Technology Co., Ltd sok nuturkeun kamajuan jaman. Dina 17 Juli 2018, Huaian Medicom ...

PRODUK TERBARU